november 2017

Nieuwsberichten

Vergroten van de lichtoppervlakte bij vervanging Veluxraam

U heeft reeds een bestaand Veluxraam, maar wenst meer daglicht in uw ruimte, het kan! Afhankelijk van de situatie kan, met minimaal timmer- en breekwerk, de lichtoppervlakte vergroot worden bij een te vervangen Veluxraam. In onderstaand geval werd er gekozen om zowel de breedte als de hoogte te vergroten om meer daglicht in de ruimte toe te laten. Doordat de binnenafwerking nog niet geplaatst was, werd er met een minimum aan timmerwerk de bestaande opening in het dak vergroot.

Gyprocwerken te Heverlee

Dit project omvat de ingebruikname van de zolderverdieping. Na de nodige isolatiewerken, werd er gekozen voor Gyproc als afwerking tegen de plafonds en wanden. Zowel de trappenhal als de zolderverdieping werden onder handen genomen. Rondom de Veluxramen werd de afwerking zo geplaatst om een maximum aan licht in de ruimte te brengen.

Plaatsen van isolatie te Wilsele

Plaatsen van minerale isolatie tussen nieuwe spanten in het dakgebinte. Na het bevestigen van spanten op de gordingen werd een dikte van 22cm bereikt voor de isolatie. Hierdoor werd er voldoende dikte behaald om in de winter de koude en in de zomer de warmte te reguleren. Door het isoleren van uw dak verhoogt u aanzienlijk de isolatiewaarde van uw huis en daalt uw energiefactuur. In dit project werd gekozen voor een minerale (glaswol) isolatie met een apart dampscherm.